Kom til tops med professionel sports PR

Hvad er K2Sport?

K2Sport er et fuld-service bureau med speciale i sports PR, video,  kommunikation og social media management for atleter og sportsklubber.

K2Sport tilbyder en unik og innovativ PR og kommunikationsservice til atleter og sportsklubber.

K2Sport sikrer, at du også er i topform uden for banen.

K2Sport forløser dit fulde potentiale og styrker værdien af dit sportslige og kommercielle brand. Moderne top atleter er konstant i mediernes søgelys og derfor er en professionel, omfattende og strategisk medie styring vigtig som aldrig før.

K2Sport har som mål at opbygge og beskytte din profil og brand som atlet og maksimere din værdi som sportsstjerne – alt imens du koncentrerer dig om at skabe resultater med din sport. Du kan sagtens have en historie at fortælle – Noget andet er at vide hvordan den skal fortælles.

Services

K2Sport tilbyder:

 • Pro-aktiv og reaktiv PR service
 • Public relations
 • Social media management
 • Digitale medier
 • Krisekommunikation og håndtering af presse
 • Profilopbygning og profilbeskyttelse
 • Medietræning
 • PR og kommunikation – vi får dig i medierne med dit budskab
 • Videoproduktion
 • Sponsor og event kontakt
 • Sponsorat aktivering

Referencer

K2Sport og Søren er bare super professionelle til at sørge for at jeg hele tiden står skarpt på mine sociale medier. Hele tiden et skridt foran og ved hvad der skal til for at mine fans er glade. Jeg kan kun anbefale andre atleter at bruge K2Sport til at udvikle og drive deres sociale medier.

Kristina Mulle Kristiansen

Søren Knudsen forstod hurtigt hvad der var mit behov, og hjalp mig professionelt i gang med PR og mine sociale medier, da jeg slog igennem og blev verdensmester.

Stephan Hansen

Søren og K2Sport er supergod til at hjælpe dig med både sociale medier og din PR. Jeg har arbejdet sammen med K2Sport gennem længere tid, og kan kun anbefale mine kolleger i håndboldbranchen at bruge K2Sport til at styrke deres profil udenfor banen.

Nathalie Hagman

DBU Lolland-Falster bruger ofte K2Sport og Søren Knudsen. Han er en fantastisk historiefortæller på video, og leverer hver gang et gennemført professionelt arbejde.

Thomas Bonde Jensen

Jeg har som træner hos de danske mestre i håndbold Nykøbing Falster Håndbold arbejdet tæt sammen med K2Sport. Der var altid en tydelig fornemmelse for hvad der skulle til for at historien om vores projekt blev fortalt rigtigt, og der har været en fornøjelse ud over det sædvanlige at arbejde med Søren Knudsen.

Niels Agesen

Sådan arbejder vi

Vores tilgang til opgaven

Vi går all in – og skræddersyer løsninger til lige netop dit behov. Alle sportsfolk er unikke, og det kraver skræddersyede løsninger.

K2Sport har stor indsigt i hvad der er en god historie i såvel nyhedsmedier som sociale medier- og det er sådan vi sammen finder lige netop det, der gør dig som atlet interessant for både fans og sports medier.

K2Sport – den gode historie

Vi har en holistisk tilgang til opgaven, og stræber hele tiden efter at yde 110 procent service og rådgivning til de ekstraordinære talenter og sportsstjerner, som vi arbejder sammen med.

K2Sport bruger den nødvendige tid sammen med dig for at få en komplet forståelse og indsigt i dine håb, drømme og forventninger. Derefter er det K2Sports opgave at hjælpe dig med at opfylde din drømme og indfri dine forventninger.

Alt sammen styret af den gode historie som du er – og som du hver dag i din karriere skal være en del af.

Sociale Medier

Du har fans – K2Sport skaffer dig følgere og succes på de sociale medier.

Det kræver hårdt arbejde at komme til tops – og det kræver endnu hårdere arbejde at blive på toppen. Bade på banen og i de sociale medier. K2Sport er specialister i at finde og skabe de rigtige budskaber og historier, der skaber begejstring hos fans og offentligheden.

Gennem en målrettet og veleksekveret SoMe strategi bliver din fanskare hele tiden større og din brand værdi stiger tilsvarende.

Sådan kommer du i gang

K2Sport har stor erfaring i at udvikle og gennemføre effektive PR og kommunikations strategier for vores kunder.

01 / Vi snakker

Tag kontakt til os og vi sætter et uformelt møde op hvor vi drøfter dit behov og hvad du gerne vil opnå ved at professionalisere din kommunikation.

02 / Vi skræddersyer

K2Sport udvikler et skræddersyet forslag til dig med anbefalinger, der effektivt kan sætte dig i stand til at møde dine mål og behov.

03 / Vi finpudser

K2Sport arbejder videre med dig og dit team for at finpudse det samlede forslag til PR- og kommunikationsplan, så vi kan få en effektiv start på vores samarbejde

OM K2Sport

K2Sport er grundlagt af den erfarne journalist og kommunikationsrådgiver Søren Knudsen. Søren Knudsen har arbejdet med sports PR i mange år, og kender både sportsverden og medieverden indgående.

K2Sport arbejder primært med håndbold og fodbold.

Hvem henvender vi os til:

K2Sport er til dig, gør det godt på banen, og du har fundet ud af at behovet for professionel træning og hjælp rækker ud over din sport. Du har brug for at være professionel hele vejen rundt.

Du er i starten af din karriere og du drømmer om at få bedre styr på dine sociale medier og din profil i medierne.

Du er allerede godt i gang med karrieren og har brug for at klare journalisterne bedre og øge din værdi som brand.

Så er K2Sport noget for dig…..

Kontakt

Hvis du gerne vil høre mere om hvad K2Sport kan hjælpe dig med kan du kontakte os på info@k2sport.dk eller ringe på +4520409592.

Vi tager gerne et uforpligtende møde for at snakke om opgaven.